Groenaanslag verwijderen

Waarom groenaanslag verwijderen?

In de herfst en winter krijgen algen vrij spel door het vochtige weer. Deze hebben een groenaanslag achtergelaten op tegels en andere bestrating. Dit geeft geen fraaie uitstraling van uw pad of terras. Daarnaast is deze groenaanslag ook nog eens gevaarlijk omdat  bestrating hierdoor erg glad kan worden. Het is daarom van belang deze groenaanslag te verwijderen.

Hoe kunt u groenaanslag verwijderen?

In het voorjaar laat de zon zich steeds vaker zien. Dat is daarom de ideale tijd om groenaanslag te verwijderen. Er zijn allerlei huismiddeltjes bekend waarmee u groenaanslag kunt verwijderen. Dit zijn echter niet altijd milieuvriendelijke middelen. Daarnaast is het mogelijk om groenaanslag met een hogedrukreiniger te lijf te gaan. Met als resultaat dat de straat schoon is maar uw gevel door het opspattend vuil vies. Bovendien kan door verkeerd gebruik van een hogedrukreiniger de ondergrond ruw worden waardoor vuil zich er juist sneller aan zal hechten. Pand&Erf kan uw groenaanslag op vakkundige wijze verwijderen.

Waarom Pand&Erf groenaanslag laten verwijderen?

Het verwijderen van groenaanslag op bestrating en paden is een klus die veel tijd kost en de juiste aanpak vraagt. Wij beschikken over de juiste middelen, apparatuur en kennis om groenaanslag professioneel te verwijderen. Naast het verwijderen van groenaanslag op bestrating kunnen wij ook uw gevel van groenaanslag ontdoen. Uw bestrating, terras of gevel ziet er vervolgens weer uit als nieuw.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan:

Vrijblijvende offerte aanvragen bij Pand&ErfNeem contact op met Pand&Erf