Over ons

Pand&Erf is het gespecialiseerd onderhoudsbedrijf voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze werkzaamheden zijn: reiniging, conservering, onkruidbestrijding straatwerk en overig periodiek onderhoud aan woning, pand, tuin en/of erf.

Pand&Erf levert deze diensten op eenmalige basis en op terugkerende basis in de vorm van onderhoudspakketten. Verder leveren we maatwerk voor de zeer specialistische onderhoudswerkzaamheden.

Pand&Erf heeft een netwerk aan deskundigen die alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. Zo beschikt u over een team van specialisten met één aanspreekpunt.

Onze doelstelling is nakomen dat wat we afgesproken hebben, het leveren van kwaliteit en dat u na afloop van de werkzaamheden tevreden bent! Wij zetten ons in voor een langere termijn relatie.

Persoonlijk en betrokken

Pand&Erf stelt veel prijs op persoonlijk contact. Zowel bij het opnemen en uitvoeren van de werkzaamheden als bij eventuele vragen na afloop. Dit kunnen wij realiseren door korte lijnen en één aanspreekpunt.

Wij nemen de onaangename tijdrovende werkzaamheden uit handen en voeren deze uit wanneer u dat wenst.

Deskundigheid en advies

Door ons netwerk aan deskundigen kunnen we u op veel gebieden voorzien van een deskundig advies.

Werkgebied

Pan&Erf is gevestigd in Ruinerwold (ZW-Drenthe). Ons werkgebied strekt tot ongeveer 50 kilometer rond Meppel. Zo kunnen wij de kosten aantrekkelijk blijven houden en nauw samenwerken met onze diverse vakmensen.Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan:

Vrijblijvende offerte aanvragen bij Pand&ErfNeem contact op met Pand&Erf