Straatreiniging

Waarom straatreiniging?

Een mooie en schone bestrating is het visitekaartje van uw huis of bedrijf. De gelegenheid voor een goede eerste indruk krijgt u namelijk maar één keer. Dat is belangrijk voor de bezoekers van uw bedrijf maar ook voor de potentiële kopers van uw huis. Bestrating kan zijn aangetast door groenaanslag. Daarnaast is het mogelijk dat door olievlekken of kauwgom de bestrating ontsierd wordt. Voor beide geldt dat straatreiniging een must is.

Straatreiniging, hoe doe ik dat?

Groenaanslag verwijderen is nog te doen met allerlei bekende huismiddeltjes. Al zijn deze huismiddeltjes niet altijd even milieuvriendelijk. Maar straatreiniging om olie en kauwgom te verwijderen, vereist een professionelere aanpak. Straatreiniging kan daarom beter uitbesteed worden aan een vakkundig bedrijf.

Pand&Erf en straatreiniging.

Doordat Pand&Erf beschikt over de juiste apparatuur en daarnaast de nodige kennis in huis heeft, kunnen wij straatreiniging vakkundig voor u uitvoeren. Hierbij wordt alleen het vuil aangepakt en wordt de bestrating niet aangetast. Een positieve bijkomstigheid van straatreiniging is dat het minder snel vervuild zal worden met kauwgom. Mensen gooien nu eenmaal minder snel kauwgom op nette plaatsen dan op plekken waar al het één en ander ligt.
Door straatreiniging op uw bestrating toe te passen, wordt uw bestrating weer het visitekaartje van uw pand.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan:

Vrijblijvende offerte aanvragen bij Pand&ErfNeem contact op met Pand&Erf